TH TV
2008.11.15. 10:30
Kamers: Tom, minek kell lennie egy igazi szendvicsen?
Tom: Elszr is szksgnk lesz pr szeletelt kenyrre, ami itt van.
Kamers: s neked van itt ilyen?
Tom: Igen, van. Sssnk kt szeletet.
Kamers: Te a sttebbre vagy a vilgosabbra pirtott kenyeret szereted jobban?
Tom: n jobban szeretem azt a kenyeret, ami kevsb van megpirtva... nem a tl sttet. Ha tl van pirtva, az rkot is okozhat. Mivel rengeteg figyelmet fordtok az egszsgemre (*rszakad a plafon* xD), gy a kevsb megpirtott kenyeret ajnlanm ;-)
Mi van mr - mirt nem egyszerre pattantak fel?
Tom: A kenyeremnek ltalban egy kicsit fehrebbnek kell lennie.
Kamers: Mit teszel r?
Tom: Ketchupot... Vaj is kellene, de mivel nincs, gy most a ketchup is megteszi.
A krds az, hogy melyik sajtot vlasszam... de csak a hagyma illatt rzem! Na j, a vilgos sajtot vlasztom - vagyis, teszek r egy stt s egy vilgos szeletet is. (basszus, ennyi id alatt mg egy hidegtlat is ssze lehet dobni xD)
Georg: Annyira elbvl, hogy milyen gyet tud csinlni egy szendvics sszeraksbl. Flrba telik neki EGY szendvics.
Tom: Csendbe legyl - ezzel videra leszek vve... akkor kell mg hagyma. Ezt nzd - a hagyma kariknak pontosan krl kell lelnie a paradicsomot. (vazz gyis sszergod nem tk mind1?! :D)
Hol van a mustr - kaptunk mustrt is? Nem? Srcok, mondtam eltte, hogy kell mustr!
Kamers: Milyen arnyban hasznlod a ketchupot s a mustrt?
Tom: Egy kicsivel kevesebb mustrt teszek - mint itt. Ez mr gy finomnak tnik!
Ezzel le van laptva minden, s ksz is az els szendvics.
Tom: szintn szlva annyira konytok a stshez, mint amennyire Georg basszuson tud jtszani, de mondjuk a szendvicsekben hatrozottan j vagyok.
Kamers: Ksz?
Tom: Ksz! Nyami, nyami, nyami!!!
Uhh, ez nagyon szraz, fj! Ugh, risten... adnl egy colt? Ezt mondtam. Ez a kenyr gy tl egszsges!
Kvetkez hten a Tokio Hotel TV-n:
A Tokio Hotel TV 365 napja!
52 epizd Tel Aviv-tl Hollywood-ig bemutatva.
Most a Tokio Hotel TV csapata egy kis sznetet tart a tl folyamn!
DE...
... jn mg egy epizd!
Kattanj r jv hten az v utols Tokio Hotel TV epizdjra!
Fordts: BEICHTE
|